lørdag den 8. februar 2014

Kanalisering for alle

Energiernes store udsving, sætter din krop på prøve, du mærker ømhed, træthed, og behov for at trække dig tilbage i enerum.

Det er atter forandringernes energier, som farer omkring os, og vi tvinges til at forandre vores væremåder, vores udseende og vores overbevisninger.

De fleste dage går det let, men ind i mellem kommer der dage, hvor vi har svært ved at se meningen med de forandringer, som indfinder sig i vores liv.

Dette er en prøve på vores tålmodighed, en prøve på vores evne til at finde lyset i mørket, og vores evne til at slippe de energier, som holder os tilbage.

Verdens energier er endnu ikke på plads, og selv om mange, mange mennesker gør deres bedste for at hjælpe de lyse energier med at få overtaget, så holdes vi som menneskehed tilbage af vores angst for det ukendte!

Vi husker i vores hjerter, hvorledes en verden uden fordømmelse mærkes, men vi har svært ved at slippe de oplevelser, som vores kroppe husker fra dette liv.

Derfor er det så tvingende nødvendigt, at vi giver os selv tiden til at skabe ro, for i roen genkender ikke bare vores hjerter - kærligheden, men også vores kroppe finder genkendelse og lindring.

Vores evne til at VIDE i stedet for at tro, det er det, som i sidste ende vil få energierne til at vippe til kærlighedens fordel!


Derfor: Lyt til stilheden i dit indre!



Kærligst Britt

Ingen kommentarer:

Send en kommentar