lørdag den 11. januar 2014

Kanalisering for alle


Kæreste du – det er en forvandlingens tid, og dit ”gamle” sind forsøger at fastholde dig, i de energier, som hidtil har været dine foretrukne!

Det betyder, at du ind i mellem ”falder i”!

At du ind i mellem tyr til dine gamle mønstre!

At du ind i mellem, fuldt bevidst – vælger at overhøre den stemme, som fortæller dig, hvad der er godt i dit liv!

At du ind i mellem modarbejder dig selv!

Du er gået nye veje, og disse veje, har gjort dig usikker… Det har bevirket, at du i dit inderste har følt tilstedeværelsen af den angst, som du ellers med så sikker hånd, har styret uden om i den sidste lange periode af dit liv!

Du ved det godt, den har ikke længere den ”magt” som den har haft, men angsten gav dig en forskrækkelse, den ”truede” med at fratage dig overblikket!

Du vil i tiden som kommer, blive bedre og bedre – til at lytte til dig selv, og til at vælge stilheden i dit liv, denne livgivende stilhed, som giver dig informationer og indsigt i en grad – som du ikke engang kan drømme om.

 

Mennesket er så forfærdelig bundet af sindet, men i disse år fri sættes flere og flere, så de formår at se og føle helheden, formår at lytte og reagere på skønheden i livet og i verden, sanserne åbnes, så mennesket kan erkende dets egen skønhed, for mennesket skal i sandhed elske sig selv for at elske sin næste!

 

Kærligst Britt

Ingen kommentarer:

Send en kommentar